Şırnak Rehberlik ve Araştırma Merkezi

GÜNDOĞDU MAHALLESİ. NAZAR SOKAK. NO12 MERKEZ/ŞIRNAK
Vizyon
İlimiz halkına bilimsel gelişmeleri sürekli takip ederek nitelikli psikolojik danışma ve rehberlik hizmeti vermek, engelli öğrencilerimizin en iyi özel eğitim alması için gerekli çalışmaları sürdürmektir.
Misyon
Kurumumuzca verilecek hizmetlerle ilimizdeki öğrenci ve bireylerin gelişimini olumsuz etkileyen faktörleri önleyici ve bireylerin kendini tanımasına yönelik çalışmaları ortaya koymak, diğer kurumlara yapacağı çalışmalarda yön göstermek, katkıda bulunmak, koruyucu ruh sağlığı ve psikolojik yardım hizmetleri anlayışını yerleştirmek ve özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin tanılaması yapılarak, gerekli özel hizmetleri tedbirlerini almaktır.
ULAŞIM HAT MİNİBÜSLERİ İLE YAPILMAKTADIR.
GÜNDOĞDU MAHALLESİ-NAZAR SOKAK-NO:12 MERKEZ-ŞIRNAK
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
KURUMUMUZ SİLOPİ´YE 81 KM, CİZRE´YE 50 KM, GÜÇLÜKONAK´A 74 KM, ULUDERE´YE 50 KM, BEYTÜŞŞEBAP´A 111 KM, İDİL´E 77 KM UZAKLIKTADIR.