ŞIRNAK / MERKEZ - Şırnak Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Şırnak Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Adres
ATATÜRK MAH. LİSE CAD. ŞIRNAK LİSESİ EK BİNASI MERKEZ/ŞIRNAK eposta sirnakramhotmail.com
Vizyon
İlimiz halkına bilimsel gelişmeleri sürekli takip ederek nitelikli psikolojik danışma ve rehberlik hizmeti vermek, engelli öğrencilerimizin en iyi özel eğitim alması için gerekli çalışmaları sürdürmektir.
Misyon
Kurumumuzca verilecek hizmetlerle ilimizdeki öğrenci ve bireylerin gelişimini olumsuz etkileyen faktörleri önleyici ve bireylerin kendini tanımasına yönelik çalışmaları ortaya koymak, diğer kurumlara yapacağı çalışmalarda yön göstermek, katkıda bulunmak, koruyucu ruh sağlığı ve psikolojik yardım hizmetleri anlayışını yerleştirmek ve özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin tanılaması yapılarak, gerekli özel hizmetleri tedbirlerini almaktır.
Rehber Öğretmen :
Derslik :0<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :NORMAL
KALORİFER
ADSL (512 Kbit)
Pansiyon Bilgileri
ULAŞIM HAT MİNİBÜSLERİ İLE YAPILMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
ATATÜRK MAH. LİSE CAD. ŞIRNAK LİSESİ EK BİNASI ALTI MERKEZ/ŞIRNAK ADRESİNDE YER ALMAKTADIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
KURUMUMUZ SİLOPİ´YE 81 KM, CİZRE´YE 50 KM, GÜÇLÜKONAK´A 74 KM, ULUDERE´YE 50 KM, BEYTÜŞŞEBAP´A 111 KM, İDİL´E 77 KM UZAKLIKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu