Kas

Değerli müdürümüz Seyit BAYRAM ve müdür yardımcımız Abdullah Demir e öğretmenler günü kutlaması için teşekkür ediyoruz. Şırnak Ram ailesi olarak tüm meslektaşlarımızın öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele de «5 Milyon Erkeğe Farkındalık Eğitimleri» Projesi kapsamında okullarımızda görev yapan erkek öğretmenlere yönelik Şırnak Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü, Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü, görevli personeller tarafından eğitim verilmiş video izletilmiştir.

Kas

Kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından Vali Aydın Arslan İmamhatip Ortaokulu idarecilerine yönelik müşavirlik , 8.sınıf öğrencilerine dönük verimli ders çalışma, mahremiyet eğitimleri verilmiştir.

Kas

Kurumumuz özel eğitim öğretmeni Ufuk İKOL tarafından Vali Aydın Arslan İmamhatip ortaokulunda görev yapan öğretmenlere, özel egitimde farkındalık, yönlendirme, tanılama, kaynaştırma, destek eğitim odası, evde-hastahanede egitim ve BEP eğitim planı konularinda eğitim verilmiştir.

Kas

Kurumumuz psikolojik danışmanları  tarafından Şırnak Vali Aydın Arslan İmamhatip ortaokulu velilerine dönük "KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE "semineri verilmiştir.

Kas

Kurum Müdürümüz Seyit BAYRAM tarafından öğretmenlere yönelik "ÖZEL EĞİTİM FARKINDALIĞI ARTTIRMA KURSU" verilmiştir. Kursa katılan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından Cumhuriyet Anaokulu öğrencilerine dönük mahremiyet eğitimi konularında eğitim verilmiştir.

Kas

Kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından sorumluluk bölgemizde bulunan Özveren ilk-ortaokul ve kurtuluş ilk-ortaokul öğrencilerine dönük mahremiyet eğitimi ve ergenlik dönemi konularında eğitim verilmiştir.

Kas

Kurumumuz özel eğitim öğretmenleri tarafından ŞIRNAK LİSESİNDE görev yapan öğretmenlere, özel egitimde farkındalık, yönlendirme, tanılama, kaynaştırma, destek eğitim odası, evde-hastahanede egitim ve BEP eğitim planı konularinda eğitim verilmiştir.

Kas

Kurumumuz özel eğitim öğretmenleri tarafından Tümgeneral Ömer keçecigil İlkokulu ortaokulunda görev yapan öğretmenlere, özel egitimde farkındalık, yönlendirme, tanılama, kaynaştırma, destek eğitim odası, evde-hastahanede egitim ve BEP eğitim planı konularinda eğitim verilmiştir.

Kas

Kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından Şırnak merkez Yenimahalle Anaokulu öğrenci ve velililerine dönük bireysel görüşmeler gerçekleştirilmiştir.

Kas

Kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından sorumluluk bölgemizde bulunan Şırnak Fatih ortaokul öğrencilerine dönük verimli ders çalışma ve akran zorbalığı konularında eğitim verilmiştir.

Kas

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı kurumumuz Psikolojik Danışman ve Rehberlik bölüm başkanı Nesim ÖZCAN ve Özel Eğitim Öğretmeni Remzi BASUT tarafından Rehberlik Servisleri ziyaretleri kapsamında; ✅Şehrinuh Ortaokulu ✅Şehrinuh ilkokulu Okulların rehberlik servisleri ziyaret edilmiştir

Kas

Kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından sorumluluk bölgemizde bulunan Toptepe ortaokul öğrencilerine dönük verimli ders çalışma ve akran zorbalığı konularında eğitim verilmiştir ✅