Mrt

Kurumumuz psikolojik danışmanı tarafından Kurtuluş İlk-Ortaokulu velilerine yönelik psikoeğitim programı kapsamında "DEPREM-VELİ" eğitimi verilmiştir.

Mrt

Kurumumuz psikolojik danışmaları tarafından rehber öğretmen/psikolojik danışmanı olmayan Kumçatı Anaokulu, Toptepe ilk-ortaokulu, Fatih ilk-ortaokulu, Kumçatı Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu, Kumçatı Yunus Emre ilkokulu ve Kumçatı Vali Aydın Arslan İmam Hatip Ortaokulu velilerine yönelik Psikosasyal Destek Programı Kapsamında "DEPREM-VELİ" eğitimi verilmiştir.

Mrt

Kurumumuz psikolojik danışmaları tarafından rehber öğretmen/psikolojik danışmanı olmayan Vakıf Anaokulu, Cumhuriyet Anaokulu, Sema Küçüksöz Anaokulu, 75.yıl Anaokulu, Balveren Anaokulu, Balveren Gazi ilk-ortaokulu ve Balveren Mustafa Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesi velilerine yönelik Psikosasyal Destek Programı Kapsamında "DEPREM-VELİ" eğitimi verilmiştir.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinasyonunda Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Birimi Şube Müdürümüz Erdal YETİK ve Kurum Müdürümüz Seyit BAYRAM tarafından ilimizde bulunan rehber öğretmen/psikolojik danışmanlarımızla PSİKOSOSYAL Destek Programı kapsamında toplantı gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından sorumluluk bölgemizde bulunan psikolojik danışmanı olmayan okullarımızda sınıf rehber öğretmenlerine Psikososyal destek programı kapsamında "DEPREM-ÖĞRETMEN" eğitimi verilmiştir.

Mrt

Depremden etkilenen velilerimiz için kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından psikososyal destek çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Depremden etkilenen çocuklarımız için kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından psikososyal destek çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Mrt

ÖFKE ve STRES YÖNETİMİ EĞİTİMİ" Kurumumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölüm Başkanı Nesim ÖZCAN tarafından Şırnak Merkez eğitim kurumlarında çalışan okul yardımcı personellerine, servis şoförlerine, kantin çalışanlarına, güvenlik görevlilerine yönelik "ÖFKE ve STRES YÖNETİMİ EĞİTİMİ"verilmiştir.

Mrt

Kurumumuz Psikolojik Danışmanları tarafından sorumluluk bölgemizde yer alan okullarımıza dönük; Fatih ortaokulu Toptepe ortaokulu İkizce ortaokulu Öğrencilerine dönük "LGS ve verimli ders çalışma" konularında eğitim verilmiştir