Mrt

Kurumumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölüm Başkanı Nesim ÖZCAN tarafından sorumluluk bölgemizde yer alan Uludere ilçesine bağlı eğitim kurumlarında çalışan yardımcı personellerine, servis şoförlerine, kantin çalışanlarına, güvenlik görevlilerine yönelik "ÖFKE ve STRES YÖNETİMİ EĞİTİMİ"verilmiştir.

Mrt

Kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından Şehrinuh Anaokulu öğrencilerine yönelik "Mahremiyet Eğitimi" konusunda çalışma gerçekleştirilmiştir.

Ara

Kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından Balveren Anaokulu velilerine yönelik "Çocuk ile iletişim ve Mahremiyet Eğitimi" konularında seminer verilmiştir.

Ara

Kurumuz öğretmenlerinden Ufuk İkol tarafından Nazmiye Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencilerine özel eğitim ve rehberlik araştırma merkezi ile ilgili bilgilendirme semineri vermiştir.

Ara

Bilim ve sanat merkezi öğrencileri aday gösterme süreci ile ilgili ilkokullarda görev yapan sınıf öğretmenlerine bilgi semineri verildi.

Ara

Sorumluluk bölgemizde bulanan Merkez ilkokullarına BİLSEM öğrenci tanilama süreci ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır.

Ara

Bilsem öğrenci tanılama süreci ile ilgili kurum öğretmenlerimiz ve bilsem öğretmenlerimizle toplantı gerçekleştirdik.

Ara

Kurumumuz Psikolojik Danışmanları tarafından sorumluluk bölgemizde yer alan İkizce ilk-ortaokulu öğrencilerine dönük mahremiyet eğitimi ve verimli ders çalışma konularında eğitim verilmiştir.

Ara

Kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından Şırnak Toki ŞEHİT KOMİSER Umut TUNÇAY ilk-ortaokulu öğrencilerine dönük "AKRAN ZORBALIĞI ve MOTİVASYON"konularında eğitim verilmiştir.

Ara

Sirnak konferans salonunda 3 Aralık Dünya engelliler günü kutlaması yapıldı.

Ara

Kurumumuz Psikolojik Danışman ve Rehberlik Bölüm Başkanı Nesim ÖZCAN tarafından Orgeneral Edip Başer İlkokulu öğretmenlerine "OKUL AİLE İŞBİRLİĞİ GELİŞTİRME PROGRAMI EĞİTİMİ KURSU"verilmiştir. Kursa katılan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında eğitim ekibi olarak ilimizin farklı yerlerinde "KADINA EL KAL-KA-MAZ " afişi asma çalışması gerçekleştirilmiştir.

Kas

Kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından sorumluluk bölgemizde yer alan Güneyçam ilk-ortaokulu öğrencilerine dönük verimli ders çalışma,Akran Zorbalığı ve Mahremiyet konularında eğitim verilmiştir.

Kas

Kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından Yenimahalle Anaokulunda iki gün süreyle "Çocuk İhmal ve İstismarı" konusunda velilere yönelik eğitim verilmiştir.

Kas

Özel eğitim ve rehberlik hizmetleri biriminden sorumlu şube müdürümüz ERDAL YETİK kurum öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı. Şırnak Ram ailesi olarak şube Müdürümüz ERDAL YETİK e teşekkür ediyor ve öğretmenler gününü kutluyoruz..