ŞIRNAK / MERKEZ - Şırnak Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Kas

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı kurumumuz Psikolojik Danışman ve Rehberlik bölüm başkanı Nesim ÖZCAN ve Özel Eğitim Öğretmeni Remzi BASUT tarafından Rehberlik Servisleri ziyaretleri kapsamında; ✅Orgeneral edip Başer Ortaokulu ✅İstiklal İlkokulu ✅Özel eğitim uygulama Okulu Okulların rehberlik servisleri ziyaret edilmiştir

Kas

Kurumumuz özel eğitim öğretmenleri tarafından Sorumluluk bölgemizde bulunan Uludere şehit Mehmet Paksoy ilkokulu ilkokulunda görev yapan öğretmenlere, özel egitimde farkındalık, yönlendirme, tanılama, kaynaştırma, destek eğitim odası, evde-hastahanede egitim ve BEP eğitim planı konularinda eğitim verilmiştir✅

Kas

Kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından Vilayetler Anaokulu,Semaküçüksöz Anaokulu, 75.Yıl Anaokulu öğrencilerine dönük mahremiyet eğitimi ve teknoloji bağımlılığı konularında eğitim verilmiştir.

Kas

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TARAFINDAN HAZIRLANAN KADES UYGULAMASI BİLGİLENDİRME BROŞÜRÜ VE KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE BROŞÜR VE AFİŞLERİ KURUM WEP SAYFAMIZDA PAYLAŞILMIŞTIR.

✅Atatürk ilk-Ortaokulu
✅Toki ŞHT Umut TUNCAY İlk-ortaokulu
✅Şırnak Nazmiye Demirel MTAL
✅Şırnak Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Okulların rehberlik servisleri ziyaret edilmiştir.

Kas

Kurumumuz özel eğitim öğretmenleri tarafından Gazipaşa ilk-ortaokulunda görev yapan öğretmenlere, özel egitimde farkındalık, yönlendirme, tanılama, kaynaştırma, destek eğitim odası, evde-hastahanede egitim ve BEP eğitim planı konularinda eğitim verilmiştir.

Kas

Kurum müdür yardımcımız Abdullah Demir tarafından Silopi ram ziyareti ve ilçe özel egitim değerlendirme kurulu toplantısı katılımı sağladı.

Kas

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı kurumumuz Psikolojik Danışmanları tarafından Rehberlik Servisleri ziyaret kapsamında;
☑️Orhan Uysal Ortaokulu
☑️Mehmetçik İkokulu
☑️İbni sina Lisesi
☑️Çiçek yuvası Anaokulu
☑️Şükrü geliş ortaokulu
☑️Şırnak güzel Sa.natlar lisesi
☑️Şırnak Lisesi
Okulların rehberlik servisleri ziyaret edilmiştir

Kas

Kurumumuz özel eğitim öğretmenleri tarafından Atatürk ilk-ortaokulunda görev yapan öğretmenlere, özel egitimde farkındalık, yönlendirme, tanılama, kaynaştırma, destek eğitim odası, evde-hastahanede egitim ve BEP eğitim planı konularinda eğitim verilmiştir.

Kas

Kurumumuzu ziyaret eden Şırnak Nazmiye Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Rehberlik ve Araştırma Merkezinin tanıtımı yapılmıştır bizi ziyaret eden öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Kas

Kurumumuz özel eğitim öğretmenleri tarafından Şırnak Fatih ilk-ortaokulu görev yapan öğretmenlere, özel egitimde farkındalık, yönlendirme, tanılama, kaynaştırma, destek eğitim odası, evde-hastahanede egitim ve BEP eğitim planı konularinda eğitim verilmiştir.

☑️Cumhuriyet Ortaokulu
☑️Semaküçüksöz İkokulu
☑️Şırnak Fen Lisesi
☑️Odalar ve Borsalar Birliği MTAL
☑️Orgeneral Edip Başer ilkokulu
☑️Şırnak İmamhatip Ortaokulu
☑️Tümgeneral Ömer Keçecigil ilkokulu
Okulların rehberlik servisleri ziyaret edilmiştir.

Kas

2022-2023 eğitim öğretim yılı kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından rehberlik servisleri ziyaretleri kapsamında ; ☑️Rekabet kurumu ilköğretim okulu ☑️şehit bayram Tatar İlkokulu ☑️Fatih sosyal bilimler lisesi ☑️Gazipaşa ortaokulu ☑️Mehmet emin Acar İlkokulu ☑️Şırnak Anadolu lisesi ☑️Şehrinuh Anadolu imamhatip lisesi ☑️Şırnak endüstri meslek lisesi Okulları ziyaret edilmiştir.

Kas

Kurumumuz özel eğitim öğretmenleri tarafından orgeneral edip başer ilkokulunda görev yapan öğretmenlere, özel egitimde farkındalık, yönlendirme, tanılama, kaynaştırma, destek eğitim odası, evde-hastahanede egitim ve BEP eğitim planı konularinda eğitim verilmiştir.

Kas

Kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından psikolojik danışmanı olmayan okullara dönük Şırnak Balveren İlkokulu öğrencilerine dönük mahremiyet eğitim ve teknoloji bağımlılığı eğitimi verilmiştir.