Eyl

2022-2023 EĞİTİM-ÖGRETİM YILI 1. DÖNEM REHBER ÖĞRETMENLER VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLAR TOPLANTISI SİLOPİ İLÇEMİZDE 29.09.2022 tarihinde KOÇ İLKOKULU TOPLANTI SALONUNDA YAPILMIŞTIR. KURUM MÜDÜRÜMÜZ SEYİT BAYRAM VE MÜDÜR YARDIMCIMIZ ABDULLAH DEMİR BAŞKANLIĞINDA OKULLARIMIZDA REHBERLİK ALANINDA YAPİLACAK ÇALIŞMALARIN PLANLANMASI VE İŞBİRLİĞİNİN SAĞLANMASI AMACIYLA İLK TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK. TOPLANTIDA E-REHBELİK,BEP, KAYNAŞTIRMA, DESTEK EĞİTİM ODASI, EVDE EĞİTİM, REHBERLİKPROGRAMLARI VE SENE İÇİNDE GERCEKLESTİRECEGİMİZ İS VE İŞLEM KONULARİ GÖRÜŞÜLDÜ. TOPLANTIYA KATILAN TÜM OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

2022-2023 EĞİTİM-ÖGRETİM YILI 1. DÖNEM REHBER ÖĞRETMENLER VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLAR TOPLANTISI MERKEZ İLÇEMİZDE 28.09.2022 tarihinde ŞIRNAK RAM KONFERANS SALONUNDA YAPILMIŞTIR. KURUM MÜDÜRÜMÜZ SEYİT BAYRAM VE MÜDÜR YARDIMCIMIZ ABDULLAH DEMİR BAŞKANLIĞINDA OKULLARIMIZDA REHBERLİK ALANINDA YAPİLACAK ÇALIŞMALARIN PLANLANMASI VE İŞBİRLİĞİNİN SAĞLANMASI AMACIYLA İLK TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK. TOPLANTIDA E-REHBELİK,BEP, KAYNAŞTIRMA, DESTEK EĞİTİM ODASI, EVDE EĞİTİM, REHBERLİKPROGRAMLARI VE SENE İÇİNDE GERCEKLESTİRECEGİMİZ İS VE İŞLEM KONULARİ GÖRÜŞÜLDÜ. TOPLANTIYA KATILAN TÜM OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Eyl

Psiko-Sosyal Krize Müdahale Ekibi Sene Başı Toplantısı İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Hikmet AY Başkanlığında Şırnak Milli Eğitim toplantı salonunda Yapıldı.Toplantıda il eylem planı oluşturuldu..

Eyl

Şırnak Valiliğinin "YALNIZ DEĞİLSİN, BİRLİKTE YENİ BİR HAYAT" projesi kapsamında ortaöğretim kurumlarında görev yapan rehber öğretmenlere çocuk ve ergenlerde madde bağımlılığının önlenmesi, çocuklardaki davranış değişiklerinin anneler tarafından izlenmesi, olası riskli durumlar nelerdir ve bu konuda neler yapılacağı, hangi kurum ve kuruluşlardan yardım alınabileceği ve En iyi Narkotik Polisi Anne eğitimi iİl Mill Eğitim Müdürlüğü, yeşilay ve Emniyet Müdürlüğü tarafından verilmiştir.

Eyl

ŞIRNAK REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ PERSONELİ TARAFINDAN YENİ AÇILAN SİLOPİ REHBERLIK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ PERSONELİNE REHBERLİK HİZMETLERİ VE ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ İŞ VE İŞLEMLERİ HAKKINDA EĞİTİM VERİLMİŞTİR.

Eyl

Şırnak İl Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Şırnak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü iş birliği içerisinde "Kadına yönelik Şiddeti Önlemeye ve bu konuda bilinçlenme ve farkındalık sağlamaya yönelik" Uludere İlçe Jandarma Komutanlığı askeri personellerine, Uludere ilçe Müftülüğü personellerine ve Uludere ilçe Emninet Amirliği personellerine yönelik eğitim gerçekleştirilmiştir. Eğitime kurumumuz Psikolojik Danışmanı Meltem Temirtaş katılmıştır.

Eyl

Kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından Vakıf Anaokulu ve Şehri Nuh Anaokulu öğrenci,öğretmen,velilere yönelik OKULA UYUM ve ORYANTASYON konularında etkilinlik uygunlanmış, okula uyum sürecinde problem yaşayan öğrenciler ile bireysel görüşmeler yapılmıştır. Öğretmen ve velilere yönelik okula uyum ve oryantasyon sürecinde müşavirlik yapılmıştır. Eğitime katılan öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

YEREL HEDEFİMİZ OLAN OKUL BAŞARISINI ARTTIRMA KONUSUNDA OKULÖNCESİ-İLKOKUL-ORTAOKUL-LİSE KADEMELİRE YÖNELİK EĞİTİM İÇERİKLERİ HAZIRLANMIŞTIR. EĞİTİM İÇERİKLERİNE AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Eyl

Kurum müdürümüz Seyit BAYRAM ve kurum Müdür Yardımcımız Abdullah DEMİR başkanlığında Özel Eğitim Hizmetleri ve Rehberlik Hizmetleri Bölüm toplantısı yapılmıştır.

Eyl

REHBER ÖĞRETMENİ OLMAYAN OKULLARA YÖNELİK YILLIK REHBERLİK PLAN ÖRNEKLERİ HAZIRLANMIŞTIR.

Ağu

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GENEL VE YEREL HEDEFLER BELİRLENMİŞTİR.

Ağu

Destek Eğitim Programları Yıl Sonu Raporlarının MEBBİS-RAM Modülü üzerinden alınması yapılandırılmış olup 15.08.2022 tarihinden itibaren Engelli Birey Modülü üzerinden dijital olarak formların gönderilmesi sağlanmıştır.
Kurumumuz müdür yardımcısı Seyit BAYRAM ve Özel Eğitim Bölüm Başkanı Abdullah DEMİR formların MEBBİS-RAM Modülü üzerinde kullanıma yönelik bilgilendirme toplantısına katılım sağlamıştır.

Ağu

"5 Milyon Erkek e Kadına Yönelik Şiddet Farkındalık Eğitimi" projesi kapsamında Şırnak Milli Eğitim Müdürlüğü, Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü ve Şırnak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü "Şehit Güvenlik Korucusu Abdurrahman AVCI Camiinde " çalısma gerçekleştirmiştir. Şırnak Milli Eğitim İl Müdürlüğünü temsilen kurumumuz psikolojik danışmanları katılmıştır.

Ağu

YKS tercih danışmanlığı hizmetimiz kurumumuzda tüm hızıyla devam etmektedir. Tercihler için son tarih 5 AĞUSTOS 2022

YKS TERCİH SÜRECİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ.